Liselotte Hansen

Liselotte Hansen

Jeg er en relativ "ny" fotograf, som er ved at finde min egen personlige stil og vinkel på fotografiets verden. Eet har jeg dog fundet ud af, jeg elsker at indfange de vilde dyr og den vilde natur - og den udforsker jeg så meget jeg kan, på rejser mod syd og nord.

Elefanter er nogle af mine yndlingsmotiver..... de har en ganske særlig sjæl og et melankolsk blik. Udfordringen er at komme tæt nok på og fange deres udtryk i øjnene. Det er her, jeg synes det bliver rigtig spændende - for det kan være uhyre svært, og utrolig smukt, når det endelig lykkedes.

Der er så meget at lære om fotografering, og så mange spændende inspirationskilder. Og her kommer Odense Fotoklub ind i billedet - for jeg bruger medlemmernes viden til at forbedre min teknik, udfordre mig, og guide mig videre til endnu bedre billeder.

Bemærk, der er Copyright på alle billeder i dette galleri.

For at se alle Liselotte's billeder KLIK HER