Aflevering 4. runde 2016

Aflevering til 4. runde i klubkonkurrencen

Kategorien for 4. runde i Digital er: Fri

Kategrorien for 4. runde i Papir er: Action

Action fotografering er en svær kategori, og det er også derfor at vi har valgt at en af vores udefotogragerings-aftener skal handle om netop dette.

Det handler om at få bevægelser med ind i billedet og det er vist nemmere sagt end gjort.

Der findes som altid masser af tips og tricks på nettet og herunder finde du links til nogle få af dem.

Canon

Casper Tybjergs Fotoskole

Digital Foto

Fotograf-fotograf.dk

Denne runde bliver bedømt at fotograf Henning Rix fra Foto5000. Han skriver følgende om sig selv:

Jeg er til daglig en af de faste fotografer i studiefællesskabet Foto5000. Jeg er udlært fagfotograf med speciale i reklame-, portræt- og arkitekturfotografi og har siden min afsluttende svendeprøve primo 2013 erhvervet mig 100% som selvstændig professionel fotograf.

Yderligere sidder jeg i bestyrelsen for Dansk Fotografisk Forening (dff), som er danmarks største brancheorganisation for profesionelle fotografer. I dff har jeg bl.a. også til opgave at kvalificere/godkende indsendte billeder til vores egne billedekonkurrencer.