SDF

SDF - Selskabet for Dansk Fotografi

Odense Fotoklub er medlem af SDF - Selskabet for Dansk Fotografi ligesom de fleste andre fotoklubber i Danmark.

I praksis fungerer det sådan at den enkelte er medlem af SDF gennem fotoklubben, og det indebærer at man kan vælge sit medlemskalb af SDF fra, hvis man ønsker det.

Se mere under kontingent.

Fordelen ved at være medlem af SDF er, at man så er med til at opretholde en landsorganisation for fotografiet i Danmark. Man får SDF's blad og en fotoårbog, begge dele meget flotte publikationer.

SDF afholder hvert år "Den Nationale" hvortil alle medlemmer kan indlevere billeder.

Man har som SDF-medlem også afgang til at lægge billeder ind på medlemsgalleriet på SDF's hjemme side , og adgang til at se de andres gallerier og komme med kommentarer.

Se mere på SDF's hjemmeside.